Καλωσήρθατε στην Casa Van.I !

Η Casavan.I με τις συνεργασίες που έχει συνάψει με μεγάλους Ιταλικούς οίκους είναι σίγουρο ότι μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη για οικιακό εξοπλισμό επίπλου. Κουζίνες της Miton, κρεβατοκάμαρες και ντουλάπες της Caccaro, τραπεζαρίες Midj και κρυστάλλινα έπιπλα της Tonelli Design, κάθε προϊόν μοναδικό, άριστο ποιοτικά και προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και γούστο. Η Casavan.I δεν είναι απλώς ένας αντιπρόσωπος. Με τη φροντίδα των σχεδιαστών, των διακοσμητών και των αρχιτεκτόνων της σας βοηθάει να υλοποιήσετε τα όνειρά σας και να διαμορφώσετε τον χώρο σας όπως τον είχατε φανταστεί.

Προϊόντα

Κουζίνα/Ντουλάπα/Έπιπλο
Κάθε εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Casavan.I είναι πρωτοποριακή στο χώρο της και φημισμένη για την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της. Όλες Ιταλικές, με εκλεπτισμένο σχεδιασμό, τεχνολογικές καινοτομίες στη διαδικασία παραγωγής και έμφαση στη λειτουργικότητα οι εταιρείες της Casavan.I είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσουν με τις δημιουργίες τους.

Υπηρεσίες

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με άποψη
Έμπειροι αρχιτέκτονες με τεχνική αρτιότητα και καλλιτεχνική διάθεση μπορούν με τα σχέδιά τους να δώσουν όψη στη φαντασία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, μοιραστείτε τη σκέψη σας και θα σχεδιάσουμε το όνειρό σας.